Etusivu > Uutiset > Sisältö
Mietintö: Robotti hitsaus kasvavan voimakkaasti vuoteen 2020 mennessä
Mar 12, 2016

Äskettäin julkaissut raportin odottaa tuloja robotti hitsausalan markkinoiden kasvavan lähes 40 prosentti kehittyvien kansakuntien saada tunnettuutta politiikan mahdolliset edut.

Frost & Sullivan analyysin mukaan robotti hitsausalan markkinoiden ansainnut tulot 2,44 miljardia dollaria vuonna 2014. Tästä kokonaismäärästä odotetaan kiivetä 3.38 miljardia dollaria vuoteen 2020 mennessä suurelta osin johtuu lisääntynyt maailmanlaajuinen tietoisuus teknologisen kehityksen hitsaus ja pitkän aikavälin hyödyt.

Frost & Sullivan odottaa nähdä suurin kasvu robotti hitsaus Aasiassa, mutta analyytikot odottavat toiminnan Venäjä, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Lähi-idässä.

"Suorittaa koulutuksessa ja esityksissä Messut ja työpajoja asettaa lähtölaskennan laajamittaista käyttöönottoa robotti hitsaus ympäri maailmaa," sanoi Frost & Sullivan analyytikko Guru Mahesh.

Raportissa todetaan, käytä robots kaari ja vastushitsausta tarjoaa entistä johdonmukaisemmin ja toistettavuus valmistajille sekä parantaa merkittävästi energiatehokkuutta, joka on lisännyt kysyntää Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa.

Analyytikot odottavat kysynnän kasvu auto-ja liikenteen alan-jotka ovat tällä hetkellä suurin osuus-ja elektroniikka, raskaiden koneiden ja rakentamisen aloilla olisi myös kokea kasvua.

Raportissa ennakoidaan kehitys kooste- ja hiilikuitu-aineiden yleistä mahdollisuuksia ryhtyä valmistus automaatio.