Etusivu > Uutiset > Sisältö
CNC plasmaleikkaus Machine putkien
Jun 17, 2016

CNC plasmaleikkaus Machine putkien


Tuotteen kuvaus


Ominaisuudet:
1. varustettu ammatillinen valvontajärjestelmän erityyppisiä leikkauksia, mukaan lukien miters, tees, useita risteyksiä, satulat, keskilinjan siirtymät kyynärpää tukee, kiila paikkaa; pyöreä, suorakulmainen, näki, leikkaus, päällekkäisiä putken reikiä, uudelleen tyynyt aksiaalinen siirtymät, perusaikataulun tai työn kohta siirtymät ja muuntyyppisiä leikkaavien leikkauksia.


2. tarkka casting osia ja tiukka valmistus sekä testausmenettelyt varmistettava korkea tarkkuus, luotettavuus ja kestävyys.


3. integroitu voimakas Canadaand #39; s erikoistunut ohjelma ja computing moduulit monimutkainen suuri teräsrakenne rakentamiseen, se tuottaa CNC koodit AutoCAD piirustukset säästää toimijoiden ja engineersand #39; aika. Ja nämä moduulit on yhteensopiva IGES, DXF, SAT ja STL-tiedostoja.


4.Automatic, servo ajaa korkeus kuormantunteva järjestelmä kompensoi pystysuunnassa kierroksen putkelle. Rehu- ja out rehun Kuljettimet saatavilla kuormausta/purkamista varten.


5.3D toiminta käyttöliittymä, helppo käyttää.

Käyttö:
CNC putken ammatillinen leikkauskoneon hyvin käyttää terästä: areenoilla ja stadioneilla, sillat, nähtävyydet, messukeskukset, lentokenttiä; Prosessiteollisuus: putkisto, jalakset, lohkot, lämmönvaihtimet, kattilat, paineastiat, voimalaitosten, jalostamoiden osalta Laivanrakennusteollisuus: putket, ilmanvaihto toimii; Offshore: vedenalainen rakenteiden jack-ups, stingers, heli kannet.

  • Tyyppi: Leikkurin

  • Kirjoita leikkurin: CNC leikkurin

  • Automaatio: automaattinen

  • Soihtu tyyppi: Liekki/Plasma

  • Sovellus: Koneiden andamp; Laitteisto

  • HS koodi: 8461500090