Etusivu > Uutiset > Sisältö
Kiina hitsaus laitteiden teollisuusministeriön raportti 2014-2017
Mar 11, 2016

NEW YORK, 9. maaliskuuta 2015/PRNewswire /--vuodesta 2000-luvulla Kiina on nähnyt nopea kehittyminen hitsaus laitevalmistajien ja worldand #39; s suurin tuottaja ja viejä hitsauslaitteet. Vuonna 2013, yritysten vuotuisen myynnin liikevaihdon ollessa yli RMB20 miljoonaa hitsaus ja leikkaus laitevalmistajien saavuttaa tulot RMB41.18 miljardia, joka edustaa vuoden vuoden kasvua 19.49 %. Tammikuusta lokakuuta 2014 pienyritysten ansainnut RMB34.29 miljardia tulot.

Kiina Hitsaus kone teollisuuden lähinnä liittyy arc hitsauskone, vastus hitsauskone, hitsausautomaation (erityinen kone-ja laiteautomaatio + hitsausautomaation center), erityinen hitsauskone, apulaitteet ja varusteet. Vuonna 2013 arc hitsauskone, vastus hitsauskone, hitsausautomaation (erityinen kone-ja laiteautomaatio + hitsausautomaation center) ja erityinen Hitsaus kone käytössä 68.14, 3,68, 8.39 % ja 9.69 prosenttia markkinaosuus vastaavasti tuloilla. Automaation laitteet ja hitsaus robotit ovat kehittäneet radikaalisti viime vuosina.

Hitsaus kone kilpailussa on kohtalainen pitoisuus. Tällä hetkellä on noin 1500 yritystä Kiinan hitsaus ja leikkaus laitevalmistajien ja yli 20 niistä kullekin ymmärtää vuotuisen tuotannon arvo yli RMB100 miljoonaa. Markkinatoimijat omaksua ulkomaisten yritysten--Panasonic, OTC, ITW ja ESAB Groupissa ja kotimaisille kollegoilleen--Riland, Jasic teknologia, Beijing AIKA teknologian ja Shanghai Hugong.

Ulkomaisten yritysten markkina-alue Keski- ja huippuluokan. Tangshan Panasonic on aina sijoittunut eturintamassa Kiinan markkinoille tuloista, jossa laaja valikoima tuotteita, jotka kattavat lähes kaikki teollisuudenalojen. Kuten johtava alalla hitsausrobotit OTC on myynti- ja yhtiöt Kiinassa, kaksi tuotannon perustaa (Mudanjiang ja Qingdao) ja neljä koulutuskeskuksia. ITWand #39; s Beijing Miller tuottaa pääasiassa DW ja DS sarja kaasu-suojattu hitsauskone ja hallitsee marketing- ja services ITW hitsaus tuotteiden kotimaan markkinoilla. ESAB Groupissa on perustettu neljä tehdasta ja prosessin center kaupungista Zhangjiagang, Yantai, Wuxi ja muissa paikoissa Kiina, mukana hitsauskone, hitsaus materiaali-, automaatio- ja leikkurin ja etusijalle kehittäminen näillä aloilla kuten energia, Rakennustekniikka, liikenne, laivanrakennus ja offshore platform.

Kiinalaiset yritykset Korosta keskipitkällä ja low-end markkinoilla ja ne ovat vähitellen korvanneet ulkomaiset merkit perinteinen kaari-ja vastushitsausta markkinoilla. Riland, Jasic teknologia ja Pekingin AIKA Technologies on laajan tuotevalikoiman viivoja ja ottaa johtava asema kotimarkkinoilla. Jotkut valmistajat painanut kentän hitsausautomaation ja robotit, esimerkiksi Jasic teknologiaa, Huayilong ja Shanghai Hugong tuottaa hitsausrobotit tekemällä yhteistyötä ABB, Kawasaki Heavy Industries ja muita ulkomaisia yrityksiä.

Mietinnössä on pääasiassa seuraavista:
Katsaus Kiinan hitsaus laitteita teollisuudelle, mukaan lukien määritelmä luokittelu, alan ketju, politiikat, asetukset, markkinoiden koko, alueellisten markkinoiden, tuo andamp; viedä kilpailutilanteessa ja tulevan kehityksen suuntaukset;
Tuotannon, myynnin, varaston ja kilpailun rakenteen markkinasegmenteillä, kuten kaarihitsaus kone, vastus hitsauskone, erityinen hitsauslaitteet ja automatisoitu hitsaus laitteet;
Profiili, taloudellinen tilanne, tuotannon, myynnin määrä, asiakkaita, hittituotteet, R andamp; D, tuotantoaan ja tekniset ominaisuudet sekä kuusi ulkomaisten yritysten (kuten Panasonic, Obara, Lincoln Electric, ESAB, OTC ja ITW) 12 kotimaisten valmistajien (Riland, Jasic teknologia, Beijing AIKA tekniikoita, Shanghai Hugong, Huaheng hitsaus, Kaierda ja Shandong Aotai)