Etusivu > Uutiset > Sisältö
Hitsataan puskusaumaan putken sopiva Station
Oct 06, 2016

Putkien asentamisestaon ammatti asentamista tai korjaamista putkisto tai letku järjestelmiä, jotka välittävät neste-, kaasu- ja joskus kiinteässä materiaalissa. Tämä työ liittyy valinta ja valmistaudutaan putki tai letku, liittyvät yhteen eri tavoin, sijainti ja korjaus vuotoja. Ne toimivat niin eri aloille, kuten öljynjalostamot, Paperitehtaat, ydinvoimaloita ja tuotantolaitosta. He asentaa lääketieteellinen kaasu linjat sairaaloissa ja erittäin puhdasta prosessiputkistojen saattolämmitykseen puolijohde-, biotekniikka-ja farmaseuttisten aineiden valmistusta.

AButt weldpipe sopivaon tarkoitus oleilemaan sen end(s) yhdistää pipe(s) ja mahdollistaa muutosta suuntaan tai putken halkaisija tai sivukonttoreiden tai päättyy hitsata. Sopiva niin tulee osa järjestelmän kuljettaa nesteitä (öljy, kaasu, höyry, kemikaaleja...) turvallinen ja tehokas tavalla, lyhyt tai pitkä matkoja. Varusteet muita kierre- tai pistorasia hitsattu.

LaipatLiitä putket seulomiseen yhdessä, kun taas hitsattavia yhdistää putket hitsaamalla ne yhteen. Koosta riippuen hitsattavia vaatia 10-75 prosenttia vähemmän materiaalia kuin laipallinen yhteys, mikä tarkoittaa, että materiaalin edullisemmin ja pienempi paino. Hitsattu rakenne sallii suuremman vapauden suunnitella layout; Tämä järjestelmä käyttää vähemmän tilaa, on kompaktimpi ja on enemmän voimaa. Hitsattavia tarjoavat optimaalisen virtauksen ominaisuuksia ilman taskuja tai teräviä kulmia, luoda vähemmän kitkavastuksen, ei painehäviö, vähemmän pyörteitä...

Varusteet ovat käytössä missä nesteitä, kaasuja, kemikaalien ja muiden nesteiden luotu, jalostetaan, kuljetetaan, tai käytetään. Eri aloilla on hyvin laaja, kuten alla:

·Energiaan liittyvät.

·Elintarvikkeiden ja juomien tuotanto.

·Puolijohteiden valmistus:

·Paperinvalmistuksen.

·Muovien ja rakennusmateriaalien tuotannon.